Građevinarstvo
Naše iskustvo, znanje i zadovoljstvo naših poslovnih partnera garancija su uspeha u procesu izgradnje objekata različitih namena, od stambenih do poslovnih jedinica. Uverite se i Vi zašto smo izbor najuspešnijih domaćih i stranih kompanija kada su potrebne usluge građevine - od projektovanja preko izvođenja radova do nadzora.
Saznajte više
Facility menadžment
Obavljamo tekuće i investiciono održavanje objekata u skladu sa standardima kvaliteta i zakonskom regulativom i na taj način obezbeđujemo sigurno okruženje uz predvidive troškove, bilo da je reč o održavanju higijene prostora, hortikulturi, odgušenju kanalizacije, tehničkom održavanju ili periodičnim pregledima.
Saznajte više
Elektro instalacije
Stručno i profesionalno projektovanje, izrada i postavljanje elektroenergetskih i telekomunikacionih instalacija, ozvučenja, gromobranskih instalacija, instalacija dojave požara i video nadzora, uz usluge prikupljanja pravno-tehničke dokumentacije i konsultantske poslove na polju pravno – tehničke regulative, jer nam je, baš kao i Vama, bezbednost na prvom mestu.
Saznajte više
Čelične konstrukcije
Projektovanje, proizvodnja i montaža čeličnih konsturkcija svih vrsta, veličina i težina - montažne hale i magacini, skladišta, nadstrešnice, krovne konstrukcije…
Saznajte više
Projektovanje i planiranje
Naš tim čine stručnjaci koji poseduju neophodno znanje i višegodišnje iskustvo iz oblasti projektovanja i izvođenja svih radova vezanih za oblasti novogradnje, adaptacione gradnje, mašinskih, elektro, termo, kao i vodovodnih i kanalizacionih instalacija
Saznajte više
Prethodna
Sledeći
0 +

Iskustva u
građevinarstvu

Pružamo sve vrste i tipove grubih i
završnih građevinskih radova.
0 k

Izgrađenih
m2

Vršimo usluge građevinskih radova na svim tipovima objekata – industrijskim, poslovnim ili stambenim.

0
Rekonstruisanih
objekata

Obavljamo rekonstrukcijju objekata ili njegovih delova, kako bi se osposobio za krajnju namenu.

0

Objekta u
održavanju

Čuvamo vrednosti nekretnina i dugotrajnost poslovnih objekata.

0

Zadovoljnih
klijenata

Proverite i vi zašto su se baš za naše usluge odlučile neke od najvećih kompanija na našim prostorima.

o nama

DOBRO DOŠLI U
EURO SUPPORT GROUP

Kompanija Euro Support Group je osnovana 2005. Godine i za kratko vreme se, uz stalno povećanje kvaliteta i inovativnosti, izdvojila kao provajder superiornih usluga u oblasti građevinarstva, a sve sa glavnim ciljem kreiranja dodatne vrednosti kako starim tako i budućim klijentima.

Euro Support Group je lider kako na domaćem tako i na stranom tržištu u oblastima:

  • Građevinskih radova
  • Elektro instalacija
  • Čeličnih konstrukcija
  • Održavanja i pružanja širokog spektra usluga u okviru facility menadžmenta poslovnih, industrijskih i privrednih objekata.

Cilj naše kompanije je da klijenti dobiju celokupnu uslugu na jednom mestu – od projektovanja, dobijanja licenci i dozvola, preko izgradnje i usluge tehničkog održavanja svih vrsta objekata.

Kompanija Euro Support Group nalazi se u Jagodini, na adresi Aleksandra Stefanovića 10.

Naš kvalitet prepoznat je i na nemačkom tržištu gde poslujemo sa istim programom i vlasnikom kao i Euro Support Group sa prostora Republike Srbije.

Kontaktirajte nas već danas