O nama

O nama

Kompanija Euro Support Group je danas jedan od lidera u oblasti izgradnje privrednih i poslovnih objekata uz dodatne komplementarne aktivnosti facility managemanta, čime je postala dugoročan i pouzdan partner nizu poznatih inostranih i domaćih kompanija koje posluju u Srbiji.

Pouzdan oslonac visokog nivoa usluga kao i daljeg intezivnog rasta je kompanija koja u SR Nemačkoj uspešno posluje, sa istim programom i vlasnikom kao i Euro Support Group.

Posedujemo stručni kadar sa višegodišnjim iskustvom iz svih oblasti delatnosti kao i adekvatnu opremu, alate i mehanizaciju poslednje generacije. Nudimo Vam pouzdanu uslugu čišćenja, higijenskog održavanja, kao i specijalističkog čišćenja industrijskih objekata svih vrsta, kao i uslugu pranja i čišćenja tepiha i tapaciranog nameštaja. Vodimo računa o održavanju Vaših dvorišta, travnjaka i vrtova, živih ograda uz projektovanje i formiranje novih zasada.
Naš profesinalni tim će se u svakom trenutku odazvati vašem pozivu za sanaciju i reparaciju kanalizacionih sistema, šahtova, revizija i separatora uz uslugu čišćenja, odgušenja i ispiranja i video pregleda stanja kanalizacionih cevi. Pouzdan smo partner za tehničko održavanje, jer omogućavamo nesmetano funkcionisanje svih infrasrukturnih sistema i podsistema stambenih ili poslovnih jedinica. Ovakvu uslugu Vam u našem preduzeću omogućavaju profesionalno obučeni, stručni i sertifikovani električari, vodoinstalteri, keramičari, klima serviseri, moleri i farbari, građevinski limari, fasaderi, termotehničari, stolari i bravari.
Vršimo uslugu periodničnih preventivnih pregleda objekata sa aspekta zaštite od požara, kao i pregled i kontrolno merenje gromobranskih instalacija.
Kompanija Vam je na raspolaganju za sve građevinske radove, kompletne adaptacije, izrade projekata troškova i samog izvođenja kompletnih građevinskih radova sa ugradnjom mašinske, vodovodno kanalizacione i elektro instalacije

Naš projektni biro Vam nudi idejna projektna rešenja i sve vrste projekata građevinske dozvole, projekata za izvođenje, kao i kompletne projektne dokumentacije bilo da su u pitanju, stambene zgrade, kuće, vile, proizvodne hale ili magacinski prostor. Pored usluga projektovanja i izvođenja radova u mogućnosti smo da Vam ponudimo i usluge vršenja stručnog nadzora tokom izgradnje svih faza i vrsta radova vezanih za stambene, poslovne i industrijske objekte.
Posvećeni smo profesionalnom pristupu tokom izvođenja radova u skladu s pravilima struke i nastojimo da posao završimo u što kraćem roku i uz optimizaciju troškova.

Kvalitet našeg poslovanja baziran je na prepoznavanju potreba klijenata, aktivnoj komunikaciji, optimalnim rokovima, korektnim cenama i sveobuhvatnom brigom o klijentu. Stručni smo, efikasni i fleksibilni, što nas čini modernom kompanijom koja prepoznaje savremene postulate poslovanja i brige o klijentima.

SQM

Kompanija posluje u skladu sa standardima ISO 9001, ISO 14001 i ISO 18001 posvećena je sprovodjenju celovite politike kvaliteta u svim segmentima poslovanja.

Poslovna prezentacija – Euro Support Group

Show Buttons
Hide Buttons