Projektovanje

Projektovanje Kontakt

Projektovanje

Iz ove oblasti nudimo vam idejna, investiciono-tehnička projektna rešenja i sve vrste projekata građevinske dozvole, projekata za izvođenje, kao i kompletne projektne dokumentacije bilo da su u pitanju, stambene zgrade, kuće, vile, proizvodne hale ili magacinski prostor.
Naš tim čine stručnjaci koji poseduju neophodno znanje i višegodišnje iskustvo iz oblasti projektovanja i izvođenja svih radova vezanih za oblasti novogradnje, adaptacione gradnje, mašinskih, elektro, termo, kao i vodovodnih i kanalizacionih instalacija

  • MAŠINSKE INSTALACIJE

Vršimo projektovanje termotehničkih instalacija za stambene, poslovne i industrijske objekte, kao i projektovanje rashladnih postrojenja i instalacija komprimovanog vazduha za komercijalne i industrijske objekte.

  • ELEKTRO INSTALACIJE

Projektujemo elektroenergetske i telekomunikacione instalacije, gromobranske instalacije, instalacije dojave požara, alarma, video nadzora u poslovnim i stambenim prostorima.

  • AG RADOVI

Naš projektni biro izrađuje kompletnu projektnu dokumentacije za nove objekte i rekonstrukciju stambenih, poslovnih i industrijskih objekata.

  • VODOVOD I KANALIZACIJA

U mogućnosti smo i da vam ponudimo projektovanje unutrašnjih i spoljašnih sistema vodovoda i kanalizacije, hidrantskih mreža, sistema za povišenje pritiska, rezervoara i ostalih hidrotehničkih sistema i objekata.

Show Buttons
Hide Buttons