Mašinske instalacije

Mašinske instalacije Kontakt

Mašinske instalacije

Kako smo se u poslednje vreme prilagodili u potunosti savremenom načinu života i svim savremenim tehnikama življenja, mašinske instalacije su se razvile u gotovo najvažnije sisteme u stambenim i poslovnim objektima.

 

Iz ove široke oblasti nudimo vam izvođenje svih vrsta mašinskih instalacija za stambene, poslovne i industrijske objekte i to:

  • Termotehničke instalacije - grejanje, hlađenje, klimatizacija, ventilacija;
  • Toplovodi svih vrsta;
  • Instalacije komprimovanog vazduha;
  • Instalacije rashlade u komercijalnim i industrijskim objektima.

U dogovoru sa vama sugerišemo vam, projektujemo i izvodimo sve vrste radova iz navedenih oblasti. Najvažniji kriterijumi prilikom odlučivanja su isplativost i tehničko operativni troškovi kao i održivost resursa u optimalnom vremenskom periodu. Sve su to preduslovi koji omogućavaju udoban i neškodljiv način življenja za krajnjeg korisnika.

 

Stručno i u dogovorenom roku uz poštovanje zakonskih standarda, naši timovi mogu realizovati u vašim objektima instalacije sistema grejanja bilo ono centralno, radijatorsko, zidno, podno ili kalorifersko sa instalacijom podstanica, adekvatnih pumpi izmenjivača toplote i regulacionih ventila. U vašim poslovnim ili stambenim prostorima, proizvodnim ili magacinskim halama, bolnicama ili hotelima, možemo izvršiti uslugu instalacije klimatizacije ili ventilacije objekata. Prilikom projektivanja i izvođenja poštujemo isplativost i održivost instaliranih sistema vodeći pri tom računa o vašem budžetu.

 

Upravo zato u ponudi imamo kotlove na čvrsta, gasovita i tečna goriva, ili sisteme daljinskog grejanja kao što su toplovodi i toplotne podstanice koje kao pogonsko gorivo koriste električnu energiju, lož ulje, prirodni gas, pelet i čvrsto gorivo sa automatskom kontrolom i regulacijom sistema grejanja i hlađenja.

 

Sve veća upotrebna iskorišćenost prostora zahteva dobru provetrenost odnosno adekvatnu ventilaciju, kao i klimatizaciju, kako bi učinkovitost ljudi koji borave u tim prostorijama bila maksimalna, a vek mašina i aparata koji su u njima smešteni optimalan. U zavisnosti od namene prostora u mogućnosti smo da vam ponudimo isporuku i montaža opreme za klimatizaciju bilo da su u pitanju ventilatori, split sistemi sa plafonskim ili zidnim jedinicama ili multi split sistemi, rashladna postrojenja ili klima komore, kao i ventilaciju stambenih, poslovnih i industrijskih objekata u skladu sa projektnom dokumentacijom uz poštovanji svih zakonskih odredbi i uz maksimalnu zaštitu životne sredine. Bilo da se radi o ventilaciji podzemnih garaža, kuhinja u restoranima i hotelima, sanitarnih prostorija ili poslovnih prostora nudimo vam izradu i montažu neophodne opreme, izradu kompletne mreže vazdušnih kanala i prateće protivpožarne zaštite.

Show Buttons
Hide Buttons