Građevinski radovi

Građevinski radovi Kontakt

Građevinski radovi

Višegodišnje iskustvo našeg stručnog kadra sa brojnih gradilišta, najbolja su preporuka naših usluga koje vam u ovoj oblasti pružamo u segmentu visokogradnje i niskogradnje.

 

Iz navedenih oblasti pružamo vam sledeće usluge:

 

VISOKOGRADNJA

  • Rušenje delova ili kompletnih objekata;
  • Izgradnja kompletnih objekata i dogradnja istih;
  • Rekonstrukcija delova ili kompletnih objekta radi privođenja krajnoj nameni;
  • Tekuće održavanje u zavisnosti od namene objekata.

NISKOGRADNJA

 

⦁ Uređenja površina oko objekta, parkirališta, zelenih površina i izgradnja pristupnih saobraćajnica.

 

Ukoliko imate potrebu za rušenjem kompletnih objekata ili pojedinih delova, radi uspostavljanja novih poslovnih planova kada su u pitanju industrijski objekti, stručno i kvalitetno u dogovorenom roku uz garancije i uz korišćenje najsavremenije tehnologije i mehanizacije, u stanju smo da odgovorimo na sve vaše zahteve uz poštovanje higijenskih uslova, ali i higijenskih uslova okoline i uz zaštitu okolnih objekata i životne sredine. Posedujemo neophodnu mehanizaciju za izvođenje posla, ali i kadar i mehanizaciju za čišćenje istih uz otklanjanje nastalog otpada prilikom izvođenja radova.
U mogućnosti smo i da vam ponudimo i projektovanje i izgradnju kompletno novih objekata po sistemu “ključ u ruke” sa jasnom namenom unapređenja kvaliteta života kada su u pitanju stambeni objekti, uz korišćenje najsavremenije tehnologije i najkvalitetnijih materijala i uz poštovanje svih postulata za moderno stanovanje. Takođe nudimo i uslugu projektovanja i optimalne izgradnje poslovnih ili industrijskih objekata i dogradnju i rekonstrukciju istih, u dogovorenim rokovima uz neophodan stručni nadzorni i ostali kadar, uz upotrebu kvalitetnih građevinskih materijala, alata i mašina i mehanizacije poslednje generacije.
Ukoliko posedujete objekat u polugotovom stanju i iz bilo kog razloga njegova gradnja nije završena, vršimo rekonstrukciju objekata ili njegovih delova, kako bi se objekat osposobio za krajnju namenu.
Pored svega navedenog vršimo i uslugu tehničkog održavanja u zavisnosti od vrste objekta, a u cilju njegovog dužeg veka i opravdanosti vaših investicija.
Za oblast niskogradnje vršimo uslugu uređenja, bilo da su u pitanju dvorišta, površine oko objekata, veće ili manje zelene površine ili parkirališta.

Show Buttons
Hide Buttons