Elektro instalacije

Elektro instalacije Kontakt

Elektro instalacije

 

Elektro instalacije, kao veoma složena oblast koja obuhvata projektovanje, izradu i postavljanje elektroenergetskih i telekomunikacionih  instalacija, ozvučenja, gromobranskih instalacija, instalacija dojave požara i video nadzora, mogu se podeliti na nekoliko osnovnih usluga koje smo u mogućnosti da vam ponudimo :

 

  • Električne instalacije industrijskih, poslovnih i stambenih objekata, hotela, bolnica, objekata za javne potrebe u kojima se okuplja veći broj ljudi, tržnih centara i dr.
  • Električne instalacije industrijskih postrojenja, pumpnih stanica, postrojenja za upravljanje bazenskom tehnikom i prečišćavanje voda  i dr.
  • Rasveta ulica, trgova, zgrada, hala i dr.
  • Trafo stanice srednjeg i niskog napona
  • Rasklopna postrojenja i razvodne ormane
  • Izrada kompletnih projekata po sistemu „ključ u ruke“
  • Pregled i ispitivanje električnih instalacija, sa izdavanjem stručnih nalaza
  • Usluge prikupljanja pravno-tehničke dokumentacije i  konsultantski poslovi na polju pravno – tehničke regulative

Nudimo vam stručnu uslugu postavljanja električne instalacije, elektro ormana, regala, trafoa i elektroinstalaterskih radova koji su bitni delovi gradnje novih stambenih ili industrijskih objekata, ali su takođe i bitan segment prilikom adaptacije ili renoviranja navedenih objekata. Vrlo je važno da se ovi radovi izvedu stručno i profesionalno, jer greške prilikom njihovog izvođenja mogu dovesti do neželjenih posledica. Ukoliko elektroinstalaterski radovi nisu stručno izvedeni, može doći do pregorevanja određenih potrošača, što dalje vodi do dodatnih radova i ulaganja. Takođe može doći i do spojeva koji mogu izazvati nesagledive posledice.
Usluge podrazumevaju planiranje, projektovanje i postavljanje električnih instalacija u objektima koje u isto vreme koristi veliki broj ljudi, bilo da su u pitanju industrijski, poslovni ili stambeni objekti, hoteli, bolnice i tržni centri, kao i u objektima za specijalizovanu upotrebu kao što su industrijska postrojenja, pumpne stanice , postrojenja za upravljanje bazenskom tehnikom i prečišćavanje voda.

 

Naš stručno osposobljeni kadar će za vaše potrebe izvršiti izradu kompletnih projekata, preglede i ispitivanje električnih instalacija uz izdavanje stručnih nalaza, ali će vam i pružiti uslugu prikupljanja pravno-tehničke dokumentacije i konsultantske poslove na polju pravno – tehničke regulative.

Show Buttons
Hide Buttons